ШОКАНТНА БОМБА НА НИКОЛОВ: ВО НОВАТА БОЛНИЦА ВО ШТИП НЕМАЛО ПЛАНИРАНО ЛАДЕЊЕ И ГРЕЕЊЕ ПА ЕДНА ГОДИНА МЕНУВАВМЕ ПРОЕКТИ И ЦРТАВМЕ ИНСТАЛАЦИЈА

0
546

– Градбата на објектот на новата болница во Штип дизајнерски е прекрасна, копирана е некоја болница во Германија, но не планирале ладење и греење, односно собата каде треба да се тие машини ја немаше во проектот, па требаше да ја цртаме дополнително, па поради тоа што е одбрана локација во центарот на градот, требаше да се дислоцираат цевки на водовод кои беа до болницата, па фирмата која ја градеше болницата отиде во стечај и ни требаше две години сето тоа да го одглавиме.

Доктор Сашко Николов во Канал 77.