ШОКАНТНА БОМБА НА АНЃУШЕВ НА КАНАЛ 5: Кинеската фирма Синохидро не одрала како држава за 250 милиони евра!!!

0
1918

– Кинезите ни дале поволен кредит од ЕКСИМ банката за автопатот Кичево – Охрид, но затоа пак компанијата Синохидро ги качила цените за 100 милиона евра и плус сега бараат анекс за довршување на автопатот поради непланирани трошоци за 150 милиони евра, значи не одрале за 250 милиона евра, е за ова треба да им заблагодариме на ВМРО ДПМНЕ, навистина патриотски преговарале, ама за тоа ќе се занимава СЈО и ОЈО!!!

Вице премиерот Кочо Анѓушев на Канал 5.