ШОКАНТЕН ПРЕС НА ПОРТПАРОЛОТ НА ВМРО ДПМНЕ, ОВИЕ КАКО ДА СЕ МЕНТАЛНО ЗАГЛАВЕНИ ВО 1997-МА КОГА СЕ ЗАКАНУВАА ДЕКА ЌЕ ГИ СЕЧАТ КАНЏИТЕ НА ОРЕЛОТ: ШОКАНТНА АНТИ АЛБАНСКА РЕТОРИКА НА ВМРО ДПМНЕ, КАКО ОВИЕ МИСЛАТ НЕКОГАШ ДА НАПРАВАТ ВЛАДА?!?!

0
159

ВМРО ДПМНЕ денеска имаше многу лош ден. На прес, портпаролот Арсовски откри зошто го кочат пописот, се плашеле од Албанците?!?!? Многу ќе ги имало во земјава?!?! И тоа ќе ги загрозело Македонците?!?!

Еј да направиш ваков прес во 2021-ва треба да си политички ретардиран! Како овие мислат некогаш да направат влада?!?! Дали воопшто сакаат овие да бидат некогаш власт?! Или се помириле да бидат вечна опозиција?!?!