ШОКАНТЕН ПОТЕГ НА БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ: Не се појави на подигнувањето на знамето на НАТО пред владата, стигнаа првите осуди за тој негов потег!

0
1158
  • Бранко Црвенковски по кој знае кој пат покажува дека е обичен политикант кој сите функции го искорсити единствено за галење на сопствената суета. Тоа е БЦ кој денеска го нема пред владата.