ШОКАНТЕН ГОВОР НА ОМРАЗА НА ПОРТАЛОТ ПЛУСИНФО: АДВОКАТКАТА ЈАГНУЛА КУНОВСКА СО ДРВА И КАМЕЊА ПО АЛБАНЦИТЕ, ГИ НАРЕКУВА КАЧАЧКИ БАНДИ И НАЕЗДА?!?!

0
997

Стоп на качачката наезда

Нашите стратешки (не)пријатели, се надеваат дефинитивно да ни го решат горливото македонско прашање, со  наше испарување… а, тоа е – сами сме легнале на туѓо брашно, се прпелкаме и со изнудување на кое не сме баш отпорни, се чека да признаеме дека сме вештачка  творба… која не може и не треба да егзистира…

Линк од оваа шокантна колумна ОВДЕОВДЕ