ШОКАНТЕН ГОВОР НА МИЦКОВСКИ: Да ги немаше Албанците во земјава, ние ќе победевме!

0
4800

– Ние сме победници, народот си кажа, погледнете ја мапата зад мене, целата е црвена. Да беа ова парламентарни избори, ние ќе имавме најмногу пратеници!

Шокантен говор на Мицковски, тој ги брои само македонските гласови, за него Албанците како да не постојат, ги множи со нула?!?!