ШИЛЕГОВ : ЦЕЛОСНО НОВА ПАТЕКА ОД ГОСТИЛНИЦА ,,КАЈ ЖАБАРОТ” ДО ПОЧЕТОКОТ НА ВЛЕЗОТ ВО ГРАДСКИОТ ПАРК

0
318

Oд кај скопската гостилница „Кај Жабарот“ па се до почетокот на влезот во градскиот парк, шеталиштето помеѓу тројниот дрворед на скопските липи добива целосно нова и реконструирана патека од лиен бетон, а ќе бидат поставени и нови клупи и канти за џебен отпад.

#ЧекорПоЧекор #СкопјеЕднаПоинакваПриказна

Фејсбук статус на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.