Шилегов со БРУТАЛЕН СТАТУС : Ќе му ја исполниме желбата на Грујо

0
6455

Си направил просторија во која што ќе можел подолго време да седи затворен и изолиран од надворешниот свет. Обезбеден !!!

Важи де.

Ќе му ја исполниме таа желба.

Фејсбук статус на Петре Шилегов