Шилегов: Се што треба е само оставка на Груевски

0
599

Screenshot_2

Груевски вели дека #ЗоранЗаев бил виновен заради неуспехот на преговорите.

Утре и неговите како папагали ќе ја верглаат оваа теза.

Да се разбереме. Се’ може веднаш да се реши.

Се’ што треба е Груевски да си поднесе оставка и преодна влада која што нема тој да ја води, да ги организира следните избори.