ШИЛЕГОВ: СЕ ШТО ИМАМ КАКО ИМОТ УРЕДНО Е ПРИЈАВЕН ВО АНКЕТЕН ЛИСТ, ЗАРЕМ МИСЛАТ ОД ВМРО ДПМНЕ ДЕКА ЈАС КАКО АДВОКАТ И 15 ГОДИНИ ВО ПОЛИТИКАТА ЌЕ СИ ДОЗВОЛАМ НЕКАКОВ ЛАПСУС?!?!

0
395

– Јас сум 15 години во политиката и сум еден од најдобрите адвокати во земјава, зарем мислат од ВМРО ДПМНЕ дека ќе си дозволам некаков лапсус мимо законите?! Се што имам како капитал е уредно пријавено во анкетен лист, и куќи и вили и фирми па дури и фирмите кои вршат реновирање и сумите за кои се реновира, се е приложено црно на бело и тоа од ВМРО ДПМНЕ го знаат ама очајни се и мораат да дигаат паника и галама преку клевети и лаги!

Петре Шилегов на Канал 5 во емисијата Жешко Лето.