Шилегов: Првостепената пресуда со “мечката од пештера”, не ми значи ништо, повеќе би сакал да го видам судството да одговори на своите законски обврски кога се во прашање кривичните предмети против ова раководство на ВМРО-ДПМНЕ

0
810

Да не бидам погрешно и лошо разбран:

Првостепената пресуда со “мечката од пештера”, не ми значи ништо.

Повеќе би сакал да го видам македонското судство да одговори на своите законски обврски и предизвици кога се во прашање кривичните предмети против злосторничкото здружение кое го сочинува раководство на ВМРО ДПМНЕ.

Тогаш ќе може да зборуваме за право и правна држава.

До тогаш, нема застанување.

Петре Шилегов фејсбук статус