ШИЛЕГОВ: ОВИЕ ДЕНОВИ Е СРУШЕНА ВНАТРЕШНОСТА НА ГАЛИЈАТА, ДЕНЕСКА Е ИСКЛУЧЕНА СТРУЈАТА И СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ ЌЕ ПОЧНЕ И ЦЕЛОСНО ДА СЕ РУШИ

0
323

– Овие денови е срушена внатрешноста на првата галија, денеска се исклучи струјата до објектот и овие денови ќе почне да се руши и целосно галијата која е спроти МЕПСО…

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов во емисијата Жешко Лето на Канал 5.