Шилегов: Никола, до 29 јуни имаш време по 2 страници на ден да читаш од извештајот на ЕУ

0
688

П.Шилегов-10.01.2014г.

Вчера додека го читав извештајот на ЕУ, си реков “боже, што ќе доаѓа човеков на утрешната средба после ова ?”
Послушај еден совет Никола:

До 29 Јуни има уште 10 дена. Извештајот има 20 страници.
Таман да читаш по 2 страници на ден. По неколку пати дневно ако треба.
Таман на 29 да можеш раат да си дадеш оставка.
И да, ‪#‎Збогум Никола‬

(Фејсбук профил на Петре Шилегов)