ШИЛЕГОВ НА ТЕЛМА: Васко Ефтов и Љупче Златев ја згрешија викендицата во Маврово, па цело време малтретираат човек ни крив ни дужен, мојата викендица нема коцка во дворот!

0
1554

– Васко Ефтов и Љупче Златев залетани да ме оцрнат, ја згрешија викендицата во Маврово па цело време малтретираат човек кој нема врска со политика. Мојата викендица нема коцка во дворот. Инаку викендицата ја купив како карабина и сега ја доизградувам полека, значи таа имала градежна дозвола од 2016-та кога е изградена.

Петре Шилегов на Топ Тема.