ШИЛЕГОВ НА НЕУРЕДЕНИОТ ПРОСТОР ПРЕД ОЛИМПИСКИОТ БАЗЕН НАПРАВИ ПАМПТРАК ПОЛИГОН

0
385

На неуредениот простор каде требаше да изникне зграда од шест ката, пред Олимписки Базен во Центар го направивме првиот памптрак полигон. ✅

🚴‍♀️Оваа прва адреналинска патека во Скопје ja изградивме за вљубениците во велосипедизмот, ролерите и скејтбордите, како и за рекреација на децата и младите и подобро развивање на нивните вештини на тркала.🚴🛴🚴‍♂️🚲🛹

#ЧекорПоЧекор #СкопјеЕднаПоинакваПриказна

Фејсбук статус на градоначалникот на Скопје,  Петре Шилегов.