Шилегов: Иванов е глуп за сите пари на овој свет

0
521

Без влакна на јазикот:

Иванов е глуп за сите пари на овој свет. И повеќе од тоа.

За криминалците мора да има одговорност.

Нема правда, нема мир.

Петре Шилегов – Фејсбук статус