ШИЛЕГОВ : ЕКИПИТЕ НА ГРАД СКОПЈЕ ОД ВОДОВОД И КОМУНАЛНА ХИГИЕНА СО 6 ЦИСТЕРНИ СО ВОДА ТРГНАА КОН КОЧАНИ

0
221

Екипите на Град Скопје од Водовод и Комунална хигиена со 6 цистерни за вода се упатија кон Кочани.

Помош кога е најпотребна !!!

Фејсбук статус на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.