ШИЛЕГОВ ДО МИЦКОВСКИ : ТИ ОДИШ ПО ИНСТРУКЦИИ ВО БУДИМПЕШТА, НЕКОЈ ДРУГ ОДИ ПО ОПРЕМА ЗА БЕЗБЕДНОСТА НА СКОПЈАНИ

0
795

Додека ТИ Христијане ја замараш македонската и скопската јавност со своите лаги и конструкции, ние веќе правиме обука на персоналот и вршиме технички прием на противпожарната скала, новото добро во нашиот град. Прав си. Ти одиш во Будимпешта по инструкции, некој друг по опрема за безбедноста на скопјани !!!

П.С. Продолжи и понатаму да се занимаваш со црнилото во својата душа. Јас ќе продолжам да се грижам за безбедноста на скопјани …

П.П.С. Можеби малку ти е чудно во твоето црнило, но Скопје веќе е европски град, со европски и светски стандарди …

Фејсбук статус на градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов