Шилегов : Договор потпишан под принуда е ништовен, не можат да ви ги активираат мениците

0
1157

Петре Шилегов на својот Фејсбук профил ги коментираше информациите за потпишани меници од страна на пратениците и функционерите на ВМРО-ДПМНЕ. Неговиот статус ви го пренесуваме во продолжение:

10620771_1694575830767008_3119042963267430925_n1

 

За советниците, пратениците, министрите и останатите функционери именувани од ВМРО ДПМНЕ, едно правно известување:

Договор потпишан под принуда е ништовен договор.

Нема да можат да ви ги активираат мениците.

Ослободете се себе си од таквиот начин на живот.