Шилегов : Груевци ај бе доста го лажете членството на ВМРО-ДПМНЕ, ниту вие ќе бидете во партијата, ниту пак партијата ќе ви биде во сегашното седиште

0
6023

Се утепаа кажувајќи како ќе се однесувало ДПМНЕ-то во иднина.

Она, што евентуално ќе никне од руините на сегашната Ви партија, ем ќе се срами, ем ќе сака да се заборави многу од сегашните поведенија и размислувања.

Згора на тоа, ниту Вие ќе бидете во партијата, ниту пак партијата ќе Ви биде во сегашното седиште.

Е сега, ако моментално Ви требаат приказни за да се “тапшате по рамо” еден со друг, тоа е друго прашање …

Фејсбук статус на Петре Шилегов