ШИЛЕГОВ ГО ОТЕПА ЗАЛИЖАНИОТ: Општина Аеродром е единствена во светот каде на сред булевар има авто сервис!

0
1321

– Општина Аеродром е единствена у свет каде на сред булевар има авто сервис. Тоа е булеварот 3-та македонска бригада. И они најдоа сега да кажуваат што требало и како требало да се гради.

Шилегов го отепа залижаниот на Телма.