ШЕЌЕРИНСКА: ЌЕ КУПИМЕ СПОРТСКА ОПРЕМА ЗА СЕКОЈ ВОЈНИК, ОЧЕКУВАМЕ ОД НИВ ДА БИДАТ ЗДРАВИ И ВО ТОП ФОРМА!

0
613

– Веќе купивме спортска опрема за дел од војниците, сега тоа ќе го финишираме за сите војници во армијата, со тоа им помагаме на војниците да бидат здрави и во топ форма!

Министерката за одбрана, Радмила Шеќеринска.