ШЕФОТ НА ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА: СИТЕ ОШТЕТЕНИ ОД ПОНЗИ ШЕМАТА НА ,,ЛАЈОНЕС” ДА ДОЈДАТ И ДА ПРИЈАВАТ КАЈ НАС

0
1265
  • Директорот на управата за финансиска полиција, Горан Иванов упати апел до сите оштетени граѓани од страна на понзи шемата на ,,Лајонес” да дојдат и да пријават во финансиската полиција или во службите на самата институција со цел на заштита на граѓаните на С.Македонија како и да не ги споделуваат своите лични податоци, да не веруваат во брза и лесна заработка на пари, да внимаваат каде ќе ги вложуваат своите средства односно парите.