ШЕФОТ НА ПЕНТАГОН, ГЕНЕРАЛОТ ЏОН МАТИС ИСПАДНА НАШ НАЈГОЛЕМ ПРИЈАТЕЛ И ЛОБИСТ!

0
1462
Поканата за Македонија во НАТО значи дека САД- Јадранската повелба ја исполнува својата мисија. A5 функционира затоа што сме едни на други поддршка.
САД се партнер на регионот и тоа партнерство ќе продуцира појак НАТО сојуз но и појак Балкан.