Шефот на кабинетот на Зоран Заев, Љупчо Николовски со жестока реакција на својот фејсбук профил : Вељаноски и пратениците од новата опозиција во циркузантска мисија за спас на Груевски ,Мијалков и фамилијата

0
1891

“Согласно член 89 од Деловникот на Собранието реплика е говор за да се исправи неточен навод. Извршителот Вељаноски и пратениците од новата опозиција во неуспешна и циркузантска мисија за спас на Груевски, Мијалков и фамилијата.” – реагираше на Фејсбук, пратеникот од СДСМ, Љупчо Николовски, откако пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со меѓусебни реплики се обидуваат да ја одолговлечат собраниската седница.