ШЕКЕРИНСКА : ЗА НЕПОЛНИ 24 ЧАСА ПРИСТИГНА ВОЕНИОТ РОМАНСКИ АВИОН C 27 КОЈ ВЕДНАШ ЌЕ ЗАПОЧНЕ СО ГАСЕЊЕ НА ПОЖАРОТ КАЈ ИСТОКОТ НА ЗЕМЈАВА

0
361

За помалку од 24 часа пристигна воениот авион C 27 Spartan од Романија кој веднаш ќе се вклучи во гасењето во кризните подрачја на истокот.НАТО сојузниците реагираат брзо и ефикасно!

Фејсбук статус на министерката за одбрана,  Радмила Шекеринска.