Шекеринска : Ги повикувам ВМРО-ДПМНЕ со нивните портали да престанат да ги плукаат луѓето во Армијата и одбраната со што од нивните лажни вести директно и штетат на својата земја

0
581

Ги повикувам ВМРО ДПМНЕ и нивните портали да престанат да ги плукаат луѓето во Армијата и одбраната. Последните омаловажувања на македонскиот хируршки тим кој е на обука со норвешки експерти за мисија во Авганистан, предизвикаа остра реакција на Норвешка. Лажни обвинувања на сметка на својата земја!

Фејсбук статус на Радмила Шекеринска, министерка за одбрана.