ЧОМ, ИЛИ УБИ СЕ ИЛИ ПЕНЗИОНИРАЈ СЕ – ТИ СИ НЕСПОСОБЕН ИМПОТЕНТЕН ДРТАВ ГЛУП ИМБЕЦИЛЕН КРЕТЕН!!!

0
4683

Добро е што ги имаме бомбите, СЈО и СДСМ, ако требаше да чекаме на новинари како Чом и Телма да го решат диктаторот, тој ќе владееше 100 години!

ЧОМ НЕСПОСОБЕН КРЕТЕН!!! Да ти дојде лидер на МАФИЈА после само еден ден од линч на опозиција во собрание и така бедно да го водиш интервјуто и да му дозволиш на паторот да ти продава муда за бубрези, тоа е неверојатен ПРОМАШАЈ!!!

Чом, или уби се или пензионирај се, но тргни се бре од малите екрани, стар си, дртав, со склероза и со исушени муда и памет пизда ли ти материна матора имбецилна!!!

Неверојатна е штетата што се прави од неспособните новинари, затоа што куртоните бар се знае дека лажат, овие се знае дека како нешто се обидуваат да убодат ама се неспособни и тогаш успехот на мафијашите во вакви интервјуа се особено поразителни и штетни за општеството!!!

Саше Ивановски, уредник на порталот Мактел.мк