ЧОМОВСКИ: СЕ НАДЕВАМ ДЕКА КОВАЧЕВСКИ ЌЕ ПРОДОЛЖИ КАКО ЗАЕВ, ДА СЕ ЖРТВУВА СЕБЕ И СВОЈАТА ПОЛИТИЧКА КАРИЕРА ЗА ДОБРОТО НА ЗЕМЈАТА И НАРОДОТ А НЕ ОБРАТНО

0
918

– Се надевам дека Ковачевски нема да гради популистичка кариера на сметка на иднината на државата и народот, туку како Заев ќе се жртвува себе и ќе бара решенија кои се добри за државата и народот па макар рејтингот му паднал преку ноќ на дното, ни требаат политичари кои ќе се жртвуваат и нема да и робуваат на својата фотеља! А очекувам од Ковачевски и да ги покаже своите квалитети во економијата и да земјава конечно тргне со големи проценти на економски раст, тоа очајно ни треба!

Александар Чомовски на ТВ 24.