Чомовски направи уште една емисија во која се плукаше по СДСМ, зошто се отворале старите рани Амнестија и Монструм…

0
1152

telmaamnestija

Чомовски со своите гости се согласи дека СДСМ треба да се критикува за снимките за Амнестијата и најавените снимки за Монструм. Ова е невидено ШАРЛАТАНСТВО од сите во емисијата, затоа што тие бараат од СДСМ да го остават Груевски да глуми патриот и да владее со децении?! Особено беше смешно што тој став го имаше и Ивон Величковски, лидерот на Либерална Партија. Тоа по прилепски се вика САМ СЕБЕ СЕ ОТЕПАЛ, со опозиционери кои играат фино со мафијаши како Грујо, тој има да владее не сто туку илјада години!