Човекот што го удира жителот не е телохранител на Груевски туку е член на ДУИ од Сингелиќ

0
2575

Човекот што го удира жителот не е телохранител на Груевски туку е член на ДУИ од Сингелиќ вработен во општина Гази Баба кој сакал да го одбрани Груевски.

13920833_10155370258624466_3922502796984555526_n 13876283_10155370258699466_2061180460630627349_n

Фејсбук статус на новинарот на ТВ Шења, Мухамет Зекири