ЧОВЕКОТ Е ХАРИЗМА КОЈА ХОДА: НИКОЛА ДИМИТРОВ ВОЗЕШЕ АМБАСАДОРИ ВО РЕНО 4 ВО СТОЈАКОВО

0
3477
Сите сништа се достижни и почнуваат со првиот чекор! Алал на Ѓоко и Ѓорѓи за подвигот со 40 годишното Рено 4 што го извозеа до Ница и на гостопримливото Стојаково!
Благодарност на амбасадорите и дипломатите од земјите по кои се возеше што ни’ се придружија во удобното Рено 4 🙂
Фејсбук профил на министерот за надворешни работи, Никола Димитров