ЧЕСТИТКИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ПОЛИЦИЈАТА ОД ДИРЕКТОРОТ НА БЈБ САШЕ ТАСЕВСКИ

0
628

На сите полицајци при МВР, сите пензионирани, поранешни полицајци и сите они кои учат да станат полицајци им го честитам 7 Мај – Денот на полијијата !
Вечен да е, во мир, слога и просперитет !
Слава на сите кои го дадоа животот за мирот и РМ !

Со Почит

Директорот на БЈБ, Саше Тасевски на својот инстаграм профил.