ЧЕСТИТКА НА МИЛЕ ЗЕЧЕВИЌ – ВАРДАРСКИ : СО ВЕРБА И ДОБРИ ДЕЛА ДА ЈА ПОТТИКНЕМЕ СПЛОТЕНОСТА И ДА ГО ЗАЈАКНЕМЕ ОПШТЕСТВОТО

0
559
Нека е честит големиот празник Воскресение Христово-Велигден, на сите верници од католичка вероисповест како и на сите граѓани кои го слават според Грегоријанскиот календар.
-Ви посакувам добро здравје, љубов, благосостојба и среќа. Празникот да го поминете во семејна радост, спокој и духовен мир. Со верба и добри дела да ја поттикнеме сплотеноста и солидарноста меѓу нашиот народ а со тоа да го зајакнеме целото наше општество. Нека е за многу години Велигден!, стои во честитката на генералниот секретар на СДСМ, Миле Зечевиќ Вардарски до верниците кои денеска го слават Велигден.