Чврга од Ленче Николовска за Грујо и НЕГОВИТЕ ЖОЛТИ КОМБИЊА : Не поседуваме докази дека нелегално прислушкување е вршено од страна на странски служби

0
829

-Не поседуваме докази дека од страна на странски служби е вршено незаконско следење на комуникациите  – изјави Специјалната јавна обвинителка Ленче Ристовска во одговор на новинарско прашање за жолтите комбиња на Груевски, кој наводно биле вклучени во прислушувањето.