Чавков испратил кодоши во цивилка да го снимаат рочиштето на Чауш!

0
604

Полицајци облечени во цивилно неовластено влегле и снимале на судењето на Захир Бекири Чауш.

Судијката Гордана Спировска кога ги забележала дека снимаат без дозвола видно вознемирена им наредила да ги избришат снимките.
Тие  и покрај тоа останале во судницата. Судскиот процес протов Закир Бекири – Чауш  и неговиот брат се води за таканаречената „Фабрика за афери“ за фалсификување лажни лични карти и документи.