ЦРН ДРИМ СТАНА СИН ДРИМ – Реката после чистењето! Струга блеска! Вмровците на апарати!

0
1536

Се сеќавате пред 2-3 недели кога неутровмровците и нивните ботови хистеришеја дека Власта го уништила Дрим?

Епа тоа беше акција за чистење на речното корито, која не беше направена десетици години. Дрим беше заборавен.

Еве го денеска Дрим после чистењето! Струга блеска! вмровците на апарати. 😀