ЦРНИ, ЛОШИ ВЕСТИ – ЕФТОВ ПАК ЌЕ ШКОЛОВАЛ ПОЧЕТНИЦИ НОВИНАРИ, ПОСЛЕДЕН ШТО ГО ШКОЛОВАШЕ БЕШЕ ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ

0
377

Васко Ефтов во најновата емисија кажа дека во иднина освен на емисиите ќе се фокусира и на порталот ВОЦЕНТАР.МК и дека имал намера да вработи новинари и истите да ги школова, како што вели тој.

Ова навидум е сосема ок, но ако знаеме дека последен таков новинар што тој го школовал е Љупче Златев, тогаш оваа вест станува многу црна и страшна…