ЦИРКУЗ: Само што не почна дебатата на МТВ, Васко Ефтов го прекина модераторот уште во уводот!

0
741

debata1 (1)

Васко Ефтов успеа да го прекине модераторот уште во уводот на емисјата, овој само што кажа 4 збора кога Васе му влета и фати да објаснува зошто дошол во емисија 😀

Ова е добар старт!