ЦИА И БОГ СЕ ЗДРУЖИЛЕ ПРОТИВ ВМРО!

0
1023

Ќосињата и Миленко се усраа од ХААРПОТ, ова е тоа ново лудило кое вирее на денешниот протест за спас на МаЌедоња од злите сили на Костурот.