ЦЕПКИ ВИДЕО: Генералот Стојанче Ангелов му се смее во фаца на „војникот за сликање“ Филип Петровски

0
2982

Генералот Стојанче Ангелов му се смее во фаца на „војникот за сликање“ Филип Петровски.