ЦЕПКИ ВИДЕО : АЛАЧКИ ГО ЛАПНА КОЛБАСОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ!

0
2192

Вирално видео од емисијата ,,Вкусот на традицијата” со екс естрадната уметничка кое се шири масововно по социјалните мрежи, Адријана Алачки која пробува колбас направен од градоначалник.