ЦЕНИТЕ ПОЧНАА ДА СЕ НАМАЛУВААТ: БЕКТЕШИ ОСТВАРИ СРЕДБА СО МАРКЕТИТЕ И ПРЕХРАМБЕНИТЕ КОМПАНИИ НА ТЕМА НОВИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЧИ

0
286
  • Веќе почнаа да се намалуваат цените на храната, но средбата во министерството беше за новиот закон за заштита на потрошувачи кој беше донесен за да се заштитат граѓаните од разни измами и нечесни трговци и производители. Ги информирав бизнисмените и за дополнителните мерки кои ги планираме за да ги намалат цените во иднина.