Цел свет до вчера без Скајп

0
431

182972435192

На сајтот на Скајп е наведено: „Моментно сме преоптоварени… Ве молиме обидете се подоцна“.

Службата за поддршка на Скајп соопшти дека е свесна за проблемот, кој се појави и дека работи на негово отстранување.

Корисниците на Скајп нема да можат да го менуваат нивниот статус, сите нивни контакти ќе се прикажуваат како да се отсутни и тие нема да бидат во можност да ги повикуваат, додека пораки може да се испраќаат.