ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА МУ СЕ СМЕЕ НА ВИЛИПЧЕ ЛИДЕРО : НА КОНВЕНЦИЈАТА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА НА ВМРО-ДПМНЕ ДОБИЛ САМО ЕДЕН ГЛАС!

0
1191

Сирот Филип Петровски, цела Македонија се заебава со него, на конвенцијата за претседателски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ тој добил само еден глас. Штета што Бачев и неговите 1.000 шупци немаат глас таму инаку ќе беше кандидат на партијата.