ЦЕЛА ДРЖАВА МУ СЕ СМЕЕ НА МИЦКО : Јас му помогнав на татко ми со тоа што му бев асистент, не тој на мене?!?!

0
1004

– Да му помогнав малце на татко ми со тоа што му бев асистент на машински факултет.

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ не сакајќи го кажа најсмешниот виц за 2019-та и ја насмеа целата нација. Кој ропак ццц….