Цаци и нејзиното омилено црвено костумче не кажаа ништо за денешната бомба на Заев!

0
1245

cacicrvenokaputce

Ништо за најновата бомба на Заев во вестите на Сител. Цаци си дрндаше за некои баналности и плус плукање по Геро и спинување на негова колумна, но за срамната амнестија НИШТО!