ЦАР: ИЗЛЕТАЛ ВО ЕНДЕК, ПА СИ ЗАМИНАЛ, КОЛАТА ЈА ОСТАВИЛ ВО ШУМАТА

0
1013

Утрово во 8 и 15 часот откако се спуштил од Бродец за Скопје, некаде на 300 метри пред селото, наидов на овој автомобил во ендек, страшна глетка, но тој мора веднаш да биде отстранет од таму каде што е!

Не сакам ни да помислам што може да се случи со шумата во случај да истече гориво од танкот кое може многу лесно да се запали.

Во 8 и 30 кога се спуштив до Кувечиште веднаш го пријавив случајот во општината Чулер Сандево и се надевам на брза реакција од надлежните органи.

Очевидец до редакцијата на ,,Народен Глас”.