Царовска: Социјална правда за сите,а не луксузни права за поединци

0
1270

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=bVrqBQ3vwj8[/youtube]

Мила Царовска – претседателка на Комисијата за труд и социјална политика