ЦАНДЕ ВО АЕРОДРОМ Е ВО СЕРИОЗНА НЕВОЉА, ЌЕ БИЕ БИТКА И ЖУСТРА ВОЈНА СО НАЈРАДИКАЛНИОТ ЛИК НА ЈАНКО БАЧЕВ ОД ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА МАРИЈАН КАМИЛОВСКИ, ТИПАЦОТ КОЈ СПОРЕД ЖЕРНОВСКИ НАМЛАТИ 2 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ОГРАДА НА СКОПСКИОТ МОСТ ,,СЛОБОДА”

0
414

Во општина Аеродром битката за градоначалник ќе ја бијаат Александар Филиповски – Цанде од редовите на СДСМ и Марјан Камиловски од редовите на Јанко Бачев и Единствена Македонија.

Инаку за пошироката јавност Марјан Камиловски е познат како изведувач на новата ограда на скопскиот мост „Слобода“, лоциран кај хотелот Холидеј Ин чија сума според обвинувањата на тогашниот градоначалник на општина Центар, Андреј Жерновски изнедувала околу 2 милиони евра.